ZABAVA

Šankanje sutra otvara zimsku sezonu na Vlašiću

U specijalnoj Sol Azur Areni nastupit će Haris Džinović, Lapsus Band, Slađana Mandić & Ćao Band, Boris Režak, Pop i Španac i mnogi drugi

Detalj s jedne od ranijih zabava. Promo

Piše: Avaz.ba

20.12.2018

Planina Vlašić sutra će zasigurno biti jedna od punijih bh. snježnih ljepotica, a razlog je jedan od najvećih zimskih festivala u regionu – Šankanje 2018. Festival će biti otvoren sutra, a pored trodnevne zabave, koncerta i dešavanja za sve generacije, ova manifestacija će tradicionalno otvoriti i zimsku turističku sezonu na Vlašiću.

U specijalnoj Sol Azur Areni nastupit će Haris Džinović, Lapsus Band, Slađana Mandić & Ćao Band, Boris Režak, Pop i Španac i mnogi drugi.

- Jedan od ovogodišnjih noviteta je namijenjen svim ljubiteljima elektronske muzike kojih u Bosni i Hercegovine ima sve više. Riječ je o posebno kreiranom Burn Stageu na kojem će za odlične žurke biti zaduženi poznati DJ-evi iz regiona, a neki od njih su: Erick Kassell, Steve Vandal, Leo Fragogiannis, Drop Department, Divolly&Markward, Adot i Mark Funk. Uz Sol Azur Arenu, Burn Stage i ostale programe koje smo pripremili provod na Vlašiću je zagarantovan – naglasili su organizatori.

Svečano otvaranje zimske turističke sezone i festivala počinje u 14 sati, nakon čega će se prisutni moći zagrijati na Warm Up zabavi u hotelu Blanca. Drugi dan je predviđen za igre bez granica i mnoga iznenađenja za sve generacije, a popodnevna zabava bit će smještena u hotelu Pahuljica. Koncerti i nastupi u Sol Azur Areni i na Burn Stageu počinju u 22 sata.

- Svi paketi aranžmana za Šankanje koji uključuju smještaj su rasprodani već tokom protekle sedmice, ali mi svakako pozivamo sve građane da nam se pridruže na dnevnim i noćnim žurkama. Ulaznice u formi narukvica se mogu kupiti na Vlašiću u uredu turističke zajednice Srednjobosanskog kantona – dodaju organizatori.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.