JET SET

Ovo bi mogao biti još jedan razlog zašto se Megan i Kejt navodno ne podnose

Stručnjak za govor tijela uočila je veliku razliku u ponašanju dviju vojvotkinja

Megan Markl i Kejt Midlton. Društvene mreže

Avaz.ba

21.12.2018

Kada je riječ o najpoznatijoj kraljevskoj porodici na svijetu, onoj britanskoj, ovo je bila godina Megan Markle (Meghan Markle). Bivša glumica u maju se udala za princa Harija (Harryja), a njihovo vjenčanje bio je događaj godine u svim svjetskim medijima.

Megan ove godine uspjela je potpuno zasjeniti svoju jetrvu Kejt Midlton (Kate Middleton). "Vogue" ju je upravo uvrstio u deset najbolje odjevenih žena na svijetu, a na listi s njom našle su se Lejdi (Lady Gaga), Rijana (Rihanna) i Ema Ston (Emma Stone). Kejt uopće nisu spomenuli.

Iako mnogi pretpostavljaju da je Kejt laknulo što više nije u središtu pozornosti, među šogoricama je ipak došlo do sukoba. Megan i Hari odlučili su se iz Kensingtonske palače preseliti u dvorac Windsor, a šuškanja o razdoru u porodici ne prestaju.

Stručnjak za govor tijela Daren Stanton uočila je veliku razliku u ponašanju dviju vojvotkinja. Megan Markl je već godinama naviknuta na oko kamere i samouvjerena je u javnosti, ali povremeno možda i previše te njeni pokreti nalikuju pokretima političara. Kejt je pak skromnija i voli se distancirati te slijepo sluša sva pravila ponašanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.