JET SET

Ne čini je manje lijepom: Ova djevojka ima previše celulita, a model je za bikinije

Redovno objavljuje fotografije u bikiniju koje imaju impresivan broj lajkova

Arijela Nisa. Insragram

Index.hr

27.12.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Arijela Nisa (Ariella Nyssa) ima celulit, ali ne osjeća potrebu sakriti ga. Izgradila je karijeru modela za bikinije, a uprkos kritikama dijela svojih fanova kojih je više od 166 hiljada, ne želi odustati.

- Godinama sam mrzila celulit. Činio me nesigurnom jer se smatra nezdravim i neprivlačnim - ispričala je Nisa. 

Izbacila je omiljene namirnice iz prehrane, sate provodila na traci za trčanje, ali zbog toga se osjećala umornijom i slabijom.

- Imunološki sustav mi je bio loš, a ništa bolje se nisam osjećala ni mentalno - dodaje.

Tada je promijenila mentalni sklop. Zapitala se zbog čega je celulit čini neprivlačnom i došla do odgovora da to nije tako.

Usprkos komentarima koje joj neki korisnici ostavljaju, a u kojima joj poručuju da ima celulit jer je lijena ili nezdravo živi, uspjela je zavoljeti vlastito tijelo.

- Celulit vas ne čini manje lijepima. On nije odraz vašeg zdravlja i definitivno razlog zbog kojeg biste se trebali manje voljeti. Idem u teretanu, jedem umjereno i zdrava sam, a ipak imam celulit - pojasnila je Nisa, koja redovno objavljuje fotografije u bikiniju koje imaju impresivan broj lajkova.

- Vaše tijelo zaslužuje biti voljeno, a vi samouvjereni - poručila je svima koji se bore sa sličnim problemima i nesigurnostima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.