ŠOKANTNO

Procurili mailovi u kojima Megan piše o marihuani na svom prvom vjenčanju

Megan Markl: Ranije konzumirala marihuanu. Agencije

Index.hr

28.12.2018

Britanski ''The Sun'' objavio je da je došao do mailova koje je Megan Markl (Meghan Markle) izmjenjivala s prijateljem, a u kojima je priznala da je za svoje prvo vjenčanje 2011. naručila marihuanu.  

U mailovima, navodno, prijatelj savjetuje Megan da kupi posebne vrećice za marihuanu, a ona mu odgovara da je to već učinila. ''Sunov'' izvor tvrdi da je Megan lično učestvovala u motanju džointa prije nego što ih je spremila u vrećice koje je na vjenčanju s Trevorom Engelsonom podijelila gostima.

Megan i njen bivši suprug su, prema pisanju ''The Suna'', marihuanu kupili od osoblja hotela u kojem su odsjeli na Jamajci.

- Činilo se da nju to baš i ne zanima. Trevor i njegovi prijatelji su definitivno imali više iskustva s tim. Mislim da je ona više cura za šampanjac i ruže. Izgledalo je kao da ne zna kako se to puši. Nije joj baš bilo do toga, ali to je bio dio teme za vjenčanje i oboje su bili vrlo uzbuđeni što će prirediti taj poklon iznenađenja za svoje goste. Veselila se što će pokazati svoju odvažnu stranu i učiniti nešto što ljudi ne bi očekivali od nje, posebno na vjenčanju - ispričao je izvor.

Marihuana je u to vrijeme na Jamajci bila ilegalna.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.