JET SET Pokazala mu da se može i drugačije živjeti

Megan ne prestaje kontrolirati Harija, evo što mu je sad zabranila

Pokazala veliki utjecaj na svog supruga

Index.hr
02.01.2019 09:24

Hari puno sretniji otkako je Megan ušla u njegov život

Foto: Društvene mreže

Megan Markl (Megan Markle) donijela je mnogo promjena u kraljevsku porodicu, a pokazala je i veliki utjecaj na svog supruga, princa Harija (Harry). 

Nakon što je na njeno traženje zamalo preskočio tradicionalni porodični lov, u javnost je procurilo da mu je Megan uvela još neke restrikcije.

Naime, prema tvrdnji izvora bliskog kraljevskom paru, uvjerila ga je da se tokom njene trudnoće solidarizira s njom i prestane konzumirati alkohol, čaj i kafu. 

Umjesto toga, kako prenosi "Mirror", Hari je počeo piti prirodnu mineralnu vodu, a s obzirom na to da je Hari nekad bio veliki partijaner, za njega je to značajna promjena.  

- Ovo je stvarno bilo postignuće ako uzmete u obzir da je Hari partijao od tinejdžerskih dana. Nikad nije bio na miru, uvijek je tražio nova uzbuđenja. Danas možda nije najzabavniji gost na proslavama, vidi se da je smireniji i opušteniji - objasnio je izvor.

Njegovi prijatelji tvrde da je Hari puno sretniji otkako mu je Megan ušla u život.  

- Pokazala mu je da se može i drugačije živjeti, a njemu se takav način života svidio. Počeo se zdravo hraniti, vježbati i više ne truje svoje tijelo alkoholom. Puno je sretniji - tvrde oni.

NA VRH