DOKUMENTARAC

Sudeći prema filmu "Rat princeza": Kejt Midlton ne podnosi Megan, smatra je velikom prijetnjom

Sve je više novinskih napisa o razdoru među braćom i kraljevskim snahama

Megan i Kejt navodno nisu u najboljim odnosima. Agencije

Avaz.ba

8.1.2019

Velika Britanija već mjesecima bruji o odnosu Kejt Midlton (Kate Middleton) i Megan Markl (Meghan Markle). Kejt i Megan prve su građanke u historiji koje su se udale za britanske prinčeve, a sada su zaratile i navodno u javnosti samo glume da je sve uredu.

U dokumentarcu "Rat princeza", koji se emitirao u Velikoj Britaniji, odnos dvije vojvotkinje komentirali su kraljevski biografi i novinari. Jedna od njih Karol Malon (Carole Malone) smatra da je problem nastao čim je javnost saznala da je buduća supruga princa Harija (Harry) holivudska glumica.

- Kejt Midlton je tipična engleska ruža, djevojka koja je pohađala privatne škole i imala savršen život, bez puno drame. Godinama je sva pažnja bila usmjerena na nju. Čim je postalo očito da će se Hari oženiti glamuroznom holivudskom glumicom, Kejt se morala osjetiti ugroženom. Ona i Megan su dva različita tipa osoba, Megan je imala drugačiji život, za sve se izborila sama - kaže Malon.

Iako su vojvotkinje na božićnoj misi djelovale kao da od svađe ipak nema ništa, sve je više novinskih napisa o razdoru među braćom i kraljevskim snahama. Megan i Hari se uskoro sele iz Kensingtonske palače u Vinzdoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.