PROVOKATIVNO

Vesna Zmijanac na obnaženim fotografijama izgleda brutalno

Bila je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi

Vesna Zmijanac. Instagram

Blic.rs

9.1.2019

Vesna Zmijanac svojevremeno je važila za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti, a mnogima i dan danas zastane dah kada gledanju njene fotografije iz mladosti.

Pjevačica 1994 godine bila je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi, a standarde je postavljala ne samo glasom nego i stasom. Nije se libila ni da pokaže svoje izvajano tijelo, a pored fotografija u toplesu ima i jednu gdje potpuno naga leži u kadi. 

Malo ko se sjeća spota za numeru „Sebi sam bila i brat i rat“ iz 1994. godine kada se Vesna pojavila u potpuno providnom kombinezonu, a samo intimni dijelovi su bili pokriveni cvijetovima.

- Taj kombinezon s ružama, koji sam nosila u spotu, kupila sam u Njujorku, a kasnije sam ga poklonila Karameli. Pocijepao se sto puta, ali smo ga usput šili. Iskorišten je maksimalno. To vrijeme je bilo obilježeno mojim stajlinzima, znam da ljudima i dalje ispada vilica kada gledaju neke moje spotove. Svi me pitaju da li i dalje čuvam te antologijske komade garderobe, ali Nikolija je uzela one malo elegantnije stvari, a ostalo sam poklonila Karameli - otkrila je svojevremeno Vesna Zmijanac.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.