JET SET

Otkrivena velika istina koja se krije iza naših zvijezda devedesetih

Aleksandra Radović, Ana Kokić, Ivana Peters danas su poznate, a ranije je sve bilo drugačije

Ana Kokić priznala da na početku karijere nije pjevala. alo.rs

Alo.rs

10.1.2019

Aleksandra Radović, Ana Kokić, Ivana Peters danas su velike zvijezde, a ranije je sve bilo drugačije.

Sada već proslavljenje pjevačice, Marija Mihajlović, Ivana Peters, Aleksandra Radović, Tanja Jovićević 90-ih godina su bile djevojke iz sjenke koje su pjevale i pozajmljivale glas brojnim tada popularnim pjevačicama.

Kada se ovo razotkrilo mnogi su bili iznenađeni, a pjevačice koje zapravo nisu pjevale svoje pjesme, već su samo đuskale uz njih i otvarale usta su članice Modelsica, Ana Kokić u grupi "Energija" i mnoge druge.

Marija Mihajlović je navodno pjesme naplaćivala 50 maraka, a za zvijezde umjesto kojih je pjevala je imala jedan zahtjev. 





Marija Mihajlović. banjaluka.net

- Ja sam insistirala da stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta piše na tim kasetama i CD-ovima. Te djevojke koje se pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - izjavila je Marija Mihajlović.

Glas Ivane Peters stoji iza hita “Oči boje duge” grupe “Dr. Iggy“.

- Spoj boje glasa, način na koji sam otpjevala i teksta, možda je to dovelo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to djeluje naivno i otpjevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to sada mnogo promjenila, poslije ovoliko vremena - rekla je Ivana za Mondo.rs.


Ivana Peters. Kurir

Ana Kokić je i sama priznala da na početku karijere nije pjevala, uz objašnjenje da je tada bila jako mlada.

- Nikad nisam krila da je na dva albuma grupe “Energija” pjevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pjevanjem. Već na trećem albumu pjevala sam ja - izjavila je Ana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.