REAKCIJA

Jelena pravila ljubomorne scene Vranješu zbog Katarine Grujić

Izgubila kompas i počela vrijeđati i kolegicu i ljubavnika

Jelena tokom cijele večeri pisala uvredljive poruke. Instagram

Alo.rs

17.1.2019

Karleuša je u noći 23. maja 2018. godine uputila niz poruka Ognjenu Vranješu zato što je saznala da je s pjevačicom Katarinom Grujić. JK je ova informacija očigledno veoma pogodila te je izgubila kompas i počela vrijeđati i kolegicu i ljubavnika.

Naime, Jelena je pisala Ognjenu SMS, a uputila mu je više poruka.

- Šalješ cvijeće nesrećnicama. Ljubiš se s najstrašnijim silikonskim usnama, gorim od Mimi Oro... Je*eš najgore kur*** kafanske, dodirnuo si dno - napisala je JK Vranješu u prvoj poruci. 

Kako prenosi "Telegraf" od izvora bliskog fudbaleru i divi, ona mu je tokom cijele večeri pisala uvredljive poruke jer nije mogla kontrolirati bijes i ljubomoru.

- Jelena je smatrala da je on samo njen jer mu je ona objasnila situaciju u svom braku i dokazala mu da je njen i Duškov odnos čista formalnost zbog medija, pa je mislila da će on biti odan njoj. Kada je saznala da se smuvao s Kaćom, ona je doživjela nervni slom. Prvo ga je zvala, a pošto se nije javljao, uslijedile su poruke u kojima je najstrašnije ispljuvala prvo Kaću, koju je nazvala kafanskom kur***, prljavušom, silikonušom i ostalim pogrdnim imenima, a onda njemu rekla da je nula od muškarca kad se zadovoljava takvim ribama. Ona se osjetila prevareno iako je bila svjesna da ni ona ne može da se prepusti samo Ognjenu - rekao je dobro obaviješten izvor srbijanskog "Telegrafa".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.