GLAMUR

Prijanka Čopra i Nik Džonas najbolje odjeven par na gala večeri

Novopečeni supružnici

Prijanka Čopra i Nik Džonas. Screenshot

Avaz.ba

2.2.2019

Novopečeni supružnici Prijanka Čopra (Priyanka Chopra) i Nik Džonas (Nick Jonas) sinoć su odlučili podržati svoje prijatelje Armieja Hamera (Armiej Hammer) i Elizabet Kembers (Elizabeth Chambers), koji su organizirali gala večer "Learning Lab Ventures" u hotelu "Beverli Hils" u Los Anđelesu.

Ovaj događaj organiziran je u svrhu slavljenja uspjeha ove organizacije koja se bavi visokim školovanjem siromašne djece širom svijeta na najboljim i najpriznatijim fakultetima.  

Nik i Prijanka su se posebno sredili za ovaj događaj i uspješno zasjenili sve druge goste, kao što to i obično biva s njima. Nik je izgledao kao pravi tajni agent u elegantnom crnom smokingu, a Prijankina haljina ostavila je sve bez daha.

Osim upečatljivih boja, najviše su nas se dojmili delikatni transparentni dijelovi koji su bili obrubljeni crnom čipkom. Ovu kreaciju potpisuje jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera vjenčanica Eli Sab (Elie Saab).

Nik se odlučio malo našaliti pa je ispod fotografije napisao:

 - Ulazimo na 100.047. svadbeni prijem... Haha, samo se šalim. Sretan sam što s našim prijateljima Armiejem i Elizabet slavimo sjajan posao koji rade - napisao je Nik.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.