JET SET

Megan Markl pojasnila zbog čega ne želi otkriti spol djeteta

Kraljevska beba trebala bi se, prema dostupnim informacijama, roditi u aprilu ili maju

Princ Hari i Megan Markl. Društvene mreže

Avaz.ba

11.2.2019

Mnogi zavide Megan Markl (Meghan Markle) jer je članica kraljevske porodice. Iako uživa u brojnim prednostima i luksuzu, sve to ima svoje nedostatke. Jedan od njih je činjenica da su kamere uvijek uperene u nju i da se svaki njen pokret pomno analizira.

Dok iščekuju prvo dijete, Megan Markl i princ Hari (Harry) neprestano slušaju pitanja o tome kako će se beba zvati, kojeg je spola i koji je tačan termin porođaja. Sve to vješto skrivaju i sve više cijene privatnost, piše "Pure Wow".

S obzirom na to da još ne žele ništa otkriti, a kako kraljevska tradicija nalaže, vjerovatno, i neće prije nego što beba stigne na svijet, mediji donose vlastite zaključke. 

Markl o svemu ne otkriva previše detalja, ali nedavno nije izdržala i na pitanje fana stiže li dječak ili djevojčica dala je prilično jednostavan odgovor.

- Odlučili smo tu informaciju zadržati u tajnosti. Tako imamo nešto naše. A, osim toga, bez obzira na to kojeg dijete bude spola, bit će svima iznenađenje - rekla je.

Neki je kritiziraju jer takve informacije drži za sebe, a javna je ličnost, međutim, u ovim trenucima nastoji se kloniti stresa i fokusirana je na zdravlje djeteta. 

Kraljevska beba trebala bi se, prema dostupnim informacijama, roditi u aprilu ili maju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.