Megan Markl pojasnila zbog čega ne želi otkriti spol djeteta

JET SET Mnogi joj zavide

Megan Markl pojasnila zbog čega ne želi otkriti spol djeteta Kraljevska beba trebala bi se, prema dostupnim informacijama, roditi u aprilu ili maju

Mnogi zavide Megan Markl (Meghan Markle) jer je članica kraljevske porodice. Iako uživa u brojnim prednostima i luksuzu, sve to ima svoje nedostatke. Jedan od njih je činjenica da su kamere uvijek uperene u nju i da se svaki njen pokret pomno analizira.

Dok iščekuju prvo dijete, Megan Markl i princ Hari (Harry) neprestano slušaju pitanja o tome kako će se beba zvati, kojeg je spola i koji je tačan termin porođaja. Sve to vješto skrivaju i sve više cijene privatnost, piše "Pure Wow".

S obzirom na to da još ne žele ništa otkriti, a kako kraljevska tradicija nalaže, vjerovatno, i neće prije nego što beba stigne na svijet, mediji donose vlastite zaključke. 

Markl o svemu ne otkriva previše detalja, ali nedavno nije izdržala i na pitanje fana stiže li dječak ili djevojčica dala je prilično jednostavan odgovor.

- Odlučili smo tu informaciju zadržati u tajnosti. Tako imamo nešto naše. A, osim toga, bez obzira na to kojeg dijete bude spola, bit će svima iznenađenje - rekla je.

Neki je kritiziraju jer takve informacije drži za sebe, a javna je ličnost, međutim, u ovim trenucima nastoji se kloniti stresa i fokusirana je na zdravlje djeteta. 

Kraljevska beba trebala bi se, prema dostupnim informacijama, roditi u aprilu ili maju.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH