REAKCIJE

Crni dani za "Grand": Produkcija donijela šokantnu odluku, poslije koje neće biti emitirana emisija

Avaz.ba

18.2.2019

Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj koja se dogodila nakon nastupa u Bilefeldu u klubu "Farinda".

Pjevač čija je karijera trajala pola stoljeća iza sebe je ostavio veliki muzički trag te je zasluženo ponio titulu kralja muzike.

Vijest o Šabanovoj smrti šokirala je cijelu estradu, a veliki broj pjevača i pjevačica oprostilo se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama. 

Ni kolege iz "Zvezda Granda" s kojima je Šaulić jedno vrijeme bio u žiriju, nisu lako podnijele njegov odlazak, a u znak žalosti, produkcija je odlučila da jučerašnja emisija muzičkog takmičenja ne bude emitirana.

- U znak poštovanja i ljubavi prema Šabanu Šauliću, koji je jutros tragično izgubio svoj život, danas nećemo emitirati emisiju "Zvezde Granda Specijal". Budući da je riječ o emisiji zabavnog karaktera, smatramo neprikladnim da je u ovom, za sve nas teškom trenutku emitiramo - stoji u saopćenju produkcije na društvenim mrežama.

Šaban Šaulić bit će sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a zauvijek će živjeti kroz svoja djela.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.