INSTAGRAM

Muž "Zvezde Granda" podijelio fotografiju na kojoj je Karleuša gotovo gola, pa postavio uvredljivo pitanje

- Na šta vam ovo liči? Nastup za pjevanje? Ili za neke šipke? - napisao je Medan

Jelena Karleuša oštro je iskritizirala takmičarku u emisiji "Zvezde Granda". Blic.rs

Blic.rs

21.2.2019

Jelena Karleuša oštro je iskritizirala takmičarku u emisiji "Zvezde Granda", a tom prilikom je upitala ima li struju i internet jer se, prema njenom mišljenju, nije prikladno obukla za nastup. Na to joj ni takmičarka Mira Medan nije ostala dužna, pa joj je odmah odgovorila da ne može tako razgovarati s njom.

Ipak, ove riječi su najviše pogodile Mirinog supruga, koji se umiješao u sve i koji je na račun JK uputio odmah jednu poruku. Pa nakon toga još jednu. 

Milorad Medan postavio je još jednu fotografiju na kojoj je Jelena Karleuša gotovo gola i uz koju je napisao uvredljivo pitanje.

- Na šta vam ovo liči? Nastup za pjevanje? Ili za neke šipke? - napisao je Medan.

Jelena na nastupu. Printscreen: Instagram

Jelena se ovim povodom još nije oglasila, ali je zato na njegovu prethodnu prozivku žestoko odgovorila. Naime, sve je krenulo od toga što je Jelena isprozivala kandidatkinju Miru Medan u emisiji "Zvezde Granda", koja je emitirana u subotu, 16. februara.

Jelena je Miru iskritikovala zbog stajlinga, a potom je potkačila Hercegovinu komentarom da tamo nema "ni struje, ni interneta". 

Tokom emitiranja ove emisije oglasio se i Mirin suprug Milorad Medan, koji nije birao riječi već je pokušao uvrijediti pjevačicu.

- Imamo struju i internet i vidjeli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K. - napisao je na Facebooku Mirin suprug.

Karleuša na ove prozivke nije ostala nijema, već je još brutalnije isprozivala kandidatkinju i njenog supruga.

- Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u tvoju ženu. Ali ako bude poslušala moje savjete, možda je i pogledaš bar ti kad već u ovom poslu nema šanse. P.S. nema ništa bjednije od muškarca koji se sveti ženi. Veće bruke i sramote nema - napisala je Jelena na svom Instagramu, ali je objavu ubrzo i skinula. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.