FOX LIFE

Kloi Kardašijan nudi šansu za osvetu

U svakoj od osam jednosatnih epizoda učesnici će biti u prilici da u potpunosti izmijene sebe, svoje tijelo i navike

Piše: N. AJNADŽIĆ

23.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Na programu “Fox Lifea” 27. februara u 15.15 sati bit će prikazana posebna najavna emisija “Tijelo za osvetu s Kloi Kardašijan” (“Revenge Body with Khloe Kardashian”). 

Osam epizoda

Prva zvanična epizoda prve sezone emitirat će se 12. marta. U svakoj od osam jednosatnih epizoda učesnici će biti u prilici da, uz pomoć Kloi (Khloe) i nekih od najboljih svjetskih nutricionista i stručnjaka za fitnes, u potpunosti izmijene sebe, svoje tijelo i navike.

Učesnici u serijalu pokušavaju da poprave odnose ili se ipak suočavaju s nekim drugim životnim izazovom. Kloi, koja je uspjela da se izbori s nesavršenošću vlastitog tijela, pokušat će da im pomogne.

Ona se trudi da prodre u srž problema, pokušava da otkrije šta ih je dovelo u stanje u kojem se nalaze i pronalazi način kako bi ponovo stali na noge. Rezultat je putovanje tokom kojeg se dešava potpuna promjena.

Obični ljudi

Uz pomoć Kloinih elitnih trenera, stilista i tima odgovornog za glamur, učesnici naporno rade kako bi transformirali tijela tokom kursa od 12 sedmica i doveli sebe u najbolju moguću formu.

Rezultati donose značajne promjene kod svakog takmičara, a završno pojavljivanje u javnosti dovodi i do suočavanja s onima koji nisu imali vjere u njih.

Od čovjeka koji je dobio kilograme nakon što ga je bivša ostavila do para gdje su oboje nabacili kilažu tokom veze, svaka epizoda prikazuje obične ljude koji se suočavaju s onim što ih sprečava da se prikažu u najboljem mogućem izdanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.