OTKRIVENO

Žestoko se sukobila s Karleušom: Evo ko je zapravo Mira Medan

Ima 32 godine, iz Trebinja je i završila je trgovačku školu

Avaz.ba

24.2.2019

Mira Medan, učesnica "Zvezda Granda", dospjela je u centar medijske pažnje zbog sukoba s Jelenom Karleušom, u koji se zatim umiješao i njen suprug Milorad Medan.

Mira Medan već godinama se bavi pjevanjem, a učešćem u "Zvezdama Granda" pokušava da se izbori za svoje mjesto na estradi i postane poznata široj javnosti. Ima 32 godine, iz Trebinja je i završila je trgovačku školu, prenosi Blic.rs. 

Nastupa u klubovima, na svadbama i drugim privatnim proslavama, ima sina i kćerku, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi upravo s djecom i suprugom. Na audiciji za "Zvezde Granda" sebe je opisala kao samouvjerenu, tvrdoglavu i iskrenu osobu.

Podsjetimo, Jelena Karleuša oštro je kritizirala Miru u emisiji "Zvezde Granda", a tom prilikom je upitala ima li struju i internet jer se, prema njenom mišljenju, nije prikladno obukla za nastup. 

Na to joj Mira nije ostala dužna, pa joj je odmah odgovorila da ne može tako razgovarati s njom, a zatim se u raspravu uključio i Milorad Medan, Mirin suprug, koji je Karleušu prozvao na društvenim mrežama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.