JET SET

Nisam djevojka koja se primijeti: Evo šta Milica Pavlović radi bez šminke

Pjevačica sebe smatra totalno normalnom djevojkom, ali joj jedino fali sna, pa je prokomentirala kako se uplaši kada sebe pogleda u ogledalu

Milica Pavlović. Instagram

Avaz.ba

18.3.2019

Milica Pavlović dala je sebi oduška, pa bez šminke i u dnevnom izdanju prošetala Kopaonikom. Ona je pravo s proslave 62 godine braka svojih bake i djeda došla puna utisaka.

- Baka i deka obilježili su 62 godine braka, oni su moji najveći uzor. Uživala sam sa svojom najbližom familijom. Ne vjerujem da mogu to doživjeti. Ja sada da krenem, ne mogu ni do pola da stignem - kroz osmijeh je ispričala Milica.

Milica sebe smatra totalno normalnom djevojkom, ali joj jedino fali sna, pa je prokomentirala kako se uplaši kada sebe pogleda u ogledalu. 

- Kada se pogledam u ogledalo, shvatim koliko sam neispavana. Ja nisam djevojka koja se primijeti, smatram da izgledam kao i svaka druga djevojka u dnevnom izdanju - rekla je pjevačica.

Podsjetimo, Milica je iz malog mjesta kod Leskovca. Čuvali su je baka i djed, koji su očevi roditelji, a još kao mala je došla u njihov dom. Roditelji su se Milici mladi razveli, a kako sama kaže, svu ljubav su joj nadomjestili djed i baka.

View this post on Instagram

❄️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.