OPORAVAK

Majka Dee Đurđević otvorila dušu: Otkrila istinu o kćerkinom zdravstvenom stanju

Voditeljica je doživjela saobraćajnu nesreću 7. februara na Dedinju, kada joj je autobus otkinuo ruku

Nena Dodevski i Dea Đurđević. Instagram

Alo.rs

2.4.2019

Majka TV voditeljice Dee Đurđević Nena Dodevski otvorila je dušu i otkrila kako se osjeća sada kada joj je kćerka prebačena u Klinički centar i kada može svakodnevno je viđati nakon mjesec i po, prenosi "Alo".

Nena još strepi i svakodnevno se moli da kompletan oporavak što brže prođe i da se njena kćerka što prije vrati svakodnevnim aktivnostima.

- Hvala Bogu, Dei je znatno bolje, oporavak teče kako treba, sada je mogu svaki dan viđati. Samo to što je prebačena s intenzivne njege mnogo znači. Odlično je i šali se kao prije. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage gledati je u bolnici, mnogo mi je krivo, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti uredu. Ponosna sam na nju, jača je od mene - kazala je Nena Dodevski za "Alo".

Podsjetimo, Dea Đurđević je doživjela saobraćajnu nesreću 7. februara na Dedinju, kada joj je autobus otkinuo ruku. Od tog dana pa sve do prošle nedjelje bila je na intenzivnoj njezi na VMA, a zatim je prebačena u Klinički centar, na Odjeljenje ortopedije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.