NEPREPOZNATLJIVA

Isplivala do sada neviđena fotografija Marije Šerifović

Pjevačica ove godine postigla veliki uspjeh

Avaz.ba

10.4.2019

Komentari kolega. Instagram

Pjevačica Marija Šerifović je ove godine postigla veliki uspjeh i tim je povodom objavila na svom Instagram profilu fotografiju kada je bila djevojčica.  

- Mala Marija... Tvrdoglava, svojeglava djevojčica. Danas velika Marija zajedno sa vama piše historiju. Bila sam iznenađena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pišem kako smo zakazali još jedan nastup u Sava centru. A onda sam shvatila da sam jedini izvođač pop muzike u ovom vijeku koji je u tome uspio i da nema čega me biti sramota već mogu samo biti ponosna. Ne na sebe, nego na vas - moju publiku koja tako snažno stoji iza mene - napisala je Marija Šerifović u opisu fotografije.

View this post on Instagram

Mala Marija... Tvrdoglava, svojeglava devojcica. Danas velika Marija zajedno sa vama pise istoriju! Juce su mi javili da smo rasprodali peti koncert ‘Druga strana ploce’ u Sava centru i da danas pustamo u prodaju karte za sesti po redu koncert koji ce se odrzati 21. maja. Bila sam iznenadjena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pisem kako smo zakazali jos jedan nastup u Sava centru. A onda sam shvatila da sam jedini izvodjac pop muzike u ovom veku koji je u tome uspeo i da nema cega da me bude sramota vec mogu samo da budem ponosna. Ne na sebe, nego na vas - moju publiku koja tako snazno stoji iza mene! Vidimo se sesti put u Sava centru 21. maja! #PonosnaVelikaMarija

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Njoj su na velikom postignutom uspjehu čestitale brojne kolege i prijatelji, među kojima su Adil Maskutović, Ana Sević, Ilda Šaulić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.