LOS ANĐELES Kortni napunila 40

Razuzdana proslava sestara Kardašijan: Gole grudi prekrivene samo šlagom

Torta je izgledala poprilično realistično, a bila je toliko teška da ju je jedva donijelo dvoje ljudi

Avaz.ba
20.04.2019 09:52

Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) proslavila je 40. rođendan. Ona je najstarija sestra slavnog Kardašijan/Džener (Jenner) klana, majka je troje djece i jedina donedavno nije imala svoj vlastiti biznis. 

Baš kao i poznate sestre, Kortni je rođendan proslavila na luksuznoj zabavi, a snimke s razuzdane zabave na društvenim mrežama podijelila je njena sestra Kim. 

Između ostalog, na snimkama se može vidjeti i rođendanska torta u obliku kade ne kojoj sjedi jestiva Kortni, kojoj su "strateški dijelovi" prekriveni šlagom. 

Slavlje se održalo u domu njene majke Kris u Los Anđelesu koji je bio sav obasjan lampicama, dok je pažnju mnogih privukao i veliki srebreni plesni podij. 

Ni slavljenica nije ništa manje blistala. Na sebi je imala "Versace" haljinu koja je bila prekrivena šljokicama te je na nekim mjestima bila prozirna, što ne čudi kada se zna da se radi o odabiru jedne od sestara Kardašijan. 

Torta je izgledala poprilično realistično, a bila je toliko teška da ju je jedva donijelo dvoje ljudi. 

Kris Džener (Jenner), majka slavljenice, nije do kasnih sati prestajala plesati te je pokazala ko je još glava Kardašijan/Džener klana.

Komentari

NA VRH