REAKCIJE

Karleuša se prvi put oglasila nakon afere Tošića i Soraje: Evo šta je rekla o svom suprugu

Pjevačica odlučila stati ukraj tim pričama

Jelena Karleuša i Duško Tošić. Instagram

E. ŠALJA

13.5.2019

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da Jelenu Karleušu njen suprug Duško Tošić vara sa starletom Sorajom Vučelić, Jelena Karleuša se oglasila na društvenim mrežama.

Ona je odlučila stati ukraj tim pričama te je objavila InstaStory gdje je opisala kakav je njen suprug i demantirala te glasine.

- U posljednja četiri mjeseca nesretnici iz tabloida su bez ikakvog dokaza povezali mog supruga sa raznoraznim ženama, uglavnom sumnjivog morala i zanimanja. Duško je vrhunski sportista, divan, pošten porodičan čovjek koji se nikada nije i nikada se neće baviti demantiranjem bolesnih laži. Žao mi je što se njegovo čisto ime kalja lažima samo da bi meni naudili. Čitavoj javnosti je jasno da se prljava hajka i napad na mene i moju porodicu nastavlja. Vjerujte, to rade za par stotina eura koje dobivaju od onih koji preko mog imena žele da postanu neko. Ali niko je niko, ma koliko platio bajke u trash štampi. Ostaje mi samo da ponovim - ne vjerujte i ne reagirajte na bolesnike. Volim vas i hvala za podršku - napisala je Jelena Karleuša u Instastoryju.

Jelena Karleuša objavila InstaStory. Instagram

Podsjetimo, srbijanski mediji su prenijeli kako se fudbaler Duško Tošić tajno viđao sa starletom Sorajom Vučelić te joj je navodno kupio narukvicu s dijamantima od 60.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.