JET SET

Mel Bi: S Geri sam spavala, a Viktoriju volim iako je gadura

Mel Bi. Arhiv

Avaz.ba

26.5.2019

Voditelj Pirs Morgan (Piers, 54) intervjuirao je "spajsicu" Mel Bi (Mel B., 43), a javnost je zapanjena time kako su njeni odgovori bili iskreni. U publici je, pomalo šokiranog lica, sjedila njena kolegica Mel Si (Mel C., 45).

Djevojke koje su kasnih devedesetih harale top listama ponovo su se okupile i počele nastupati, no bez Viktorije Bekam (Victoria Beckham, 45). 

- Ona je kučka, to svi znamo. Ali volim je i jako mi je žao što nije s nama. Nadam se da će se predomisliti - rekla je Mel Bi. 

Za Geri Halivel (Halliwell, 46) je rekla kako joj je "slomila srce kada je 1998., tačno na njen rođendan, u Oslu napustila bend", kao i da je "Geri luda kao struja".

Nakon što ju je Pirs malo nagovarao, Mel Bi je "priznala" i kako je davno spavala s Geri. Halivel to sve vrijeme decidirano negira i ta je tvrdnja Mel Bi jako nagrizla njihovo prijateljstvo.  

Za Emu Bunton (Emmu, 43) je rekla kako je najdraže stvorenje na svijetu.

Progovorila je i o traumatičnom razvodu od Stefana Belafontea (Stephen, 44), zbog kojeg ide na terapiju protiv PTSP-a, a dva se puta, kaže, pokušala i ubiti tabletama.

- Popila sam ih i do 100 - rekla je kroz suze, a komentatori su joj, mahom, čestitali na hrabrosti.

Ispričala je kako je zbog razvoda od tog čudovišta jedva uspjela vidjeti oca na samrti te da joj je on dao snage da razvod privede kraju.

- Dala bih sve da je još tu - kaže Mel Bi.

Pirs ju je pitao i je li sve na njoj "prirodno", na što je Mel rekla "kakve gluposti, znaš da nije, malo sam se filala tu i tamo". Priznala je i kako ima umetke u grudima.

Prvi nastup grupe kritiziran je jer je ozvučenje bilo tako loše da su neki fanovi plakali od očaja.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.