JET SET

Otkrivena tajna: Darko Lazić je s ovom starletom varao Anu Sević

Drako Lazić. Arhiv

alo.rs

30.5.2019

Ana Korać, takmičarka rijalitija "Zadruga", navodno je varala svog bivšeg dečka Filipa Mijatova s pjevačem Darkom Lazićem

Starleta je 2016. godine istovremeno bila i sa biznismenom iz Londona, koji sada iz osvete iznosi sav njen prljav veš, i sa pjevačem, koji je tada bio u braku s Anom Sević. 

Ani se baš svidio Lazić i htjela je po svaku cijenu biti s njim, bez obzira na to što je tada bila u vezi s Mijatovom. 

- Ana je odlijepila za Darkom, a i ona se njemu svidjela. Sretala ga je nekoliko puta, dopao joj se njegov boemski način života i zacrtala je da bude s njim kako zna i umije. Ona je tada bila s Filipom, ali nije marila što će ga prevariti jer je bila očarana Darkom. Preko zajedničkih prijatelja su se upoznali, razmijenili brojeve i počeli se dopisivati. Lazić u prvi mah nije želio biti s njom, ali je Ana sve učinila da ga zavede.

Darka je Ana raspametila svojim umijećem u krevetu. Vidjeli su se samo nekoliko puta, ali uvijek je sve prštalo od strasti. On se ipak ubrzo vratio supruzi. Znam da je Ana bila s Lazićem dok smo bili zajedno, ali se nisam ljutio jer mi je ona bila kombinacija, a ne ozbiljna veza. Jednom prilikom sam čitao i njihovu prepisku gdje su pisali kako im je bilo prethodnog puta - rekao je Filip.


Ana Korać. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.