ESTRADA

Ana Nikolić i Rasta se konačno razveli, a evo šta je tim povodom otkrio njihov advokat

U potpunosti se posvetila odgajanju kćerkice Tare

Ana Nikolić i Rasta se razveli

Blic.rs

7.6.2019

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su konačno potpisali papire za razvod koji su bili na čekanju posljednjih godinu dana.

Ovih dana u kancelariju njihovog advokata Borivoja Borovića trebalo bi stići i rješenje.

- Obavljen je cijeli proces, podjeljena je imovina i šta će kome pripasti nakon razvoda. Ostalo je samo da se donese rješenje o sporazumnom razvodu - kazao je advokat.

Informacije da je sada slobodna žena potvrdila je i Ana Nikolić.

- Teško sam podnjela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspjelo. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku. Težak, ali najbolji. Prošla sam kroz veoma ružan i težak period, to znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Pa makar taj brak bio iz interesa, a moj je bio iz ljubavi. Ja sam veoma teško to podnjela, ali imam dijete, shvatila sam da nemam baš mnogo luksuza da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvijek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju - kazala je Ana.

Iako su mnogi tvrdili da se na njoj ne vidi da pati zbog svega, Ana ne može vjerovati da odaje utisak čelične dame koju ništa ne može da uzdrma.

– Zar ja stvarno djelujem toliko jako sa strane? – upitala je Ana u jednom momentu voditelja, očigledno aludirajući na to da je istina sasvim suprotna.

Nakon što se razvela, pjevačica se u potpunosti posvetila odgajanju kćerkice Tare koja je, prema njenim riječima, najveća radost u njenom životu. Ne krije da je upravo djevojčica njena glavna preokupacija. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.