KRAJ LJUBAVI

Gogu Sekulić ostavio suprug na dan krštenja njihovog sina

Goga Sekuliš i Uroš Domanović. Instagram

Avaz.ba

9.6.2019

Uroš Domanović (27) ostavio je Gogu Sekulić (42) i njihovog sina Vasilija Andreja na dan kada su u Beogradu organizirali slavlje povodom krštenja djeteta.

Sportista je uvečer otputovao u Cirih, da bi se potom desilo nešto što je njima bliskim ljudima, ali i onim dokonim, odmah zapalo za oko. 

Naime, Goga je odmah Uroša otpratila s Instagrama, nakon čega je i on učinio istu stvar. 

- Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli krstiti dijete, a onda su organizirali i proslavu. Djelovali su sretno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Vidjelo se da se lijepo slažu i dogovaraju o svemu. Međutim, nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švicarsku, a Goga ga je odmah poslije toga otpratila s društvene mreže. On joj nije ostao dužan, pa je uzvratio istom mjerom - kazao je izvor. 

Njemu ne prija medijska pažnja jer ne voli eksponiranje. 

- Oni su na početku veze napravili dogovor da se mogu slobodno baviti svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena ostati u Beogradu jer je nedavno izdala pjesmu, a vratila se i nastupima. Čini nam se da je Domanoviću to zasmetalo i da je napravljena frka zbog toga. Njemu ne prija medijska pažnja jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svjestan je s kim živi, ali nije se nadao da će mu to toliko smetati - zaključuje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.