ISPOVIJEST

Prsatoj ljepotici koja je upala na teren u Madridu pomogao je navijač Liverpula

Po završetku utakmice prišao mu je vjerenik manekenke i pohvalio ga

Kinsi: Sve pažljivo isplanirala

A. Ču. / Avaz.ba

13.6.2019

Kinsi Volanski (Kinsey Wolanski) obilježila je svojim ulijetanjem na teren Vanda Metropolitano stadiona finale Lige evropskih prvaka između Liverpula i Totenhema. Mnogi su poslije bili začuđeni i pitali se kako je uopće pored silnog osiguranja uspjela izvesti svoj poduhvat.

Jedan od navijača Liverpula od njenog performansa je, čak, i zaradio. Desetak dana nakon tog događaja, Piter Beumont (Peter), jedan od onih koji je te večeri bio na tribinama u Madridu, za "Sun" je govorio o tom “iskustvu”…

Moji prijatelji i ja smo je vidjeli, svi smo se pitali ko je ona. Ja sam malo razgovarao sa njom, zbog čega su me prijatelji zezali, jer su mislili da se udvaram - rekao je Beumont. 

Do tada sve je bilo uobičajeno, ali je onda uslijedilo otkriće.

Rekla mi je zbog čega je došla na finale, da želi da upadne na teren, a ja nisam mogao da vjerujem u to što čujem. Podigla je odjeću i pokazala mi kostim, rekavši mi da će na teren upasti u 25. minuti. Jedino što sam mogao da joj kažem jeste da ne upada na teren u trenutku dok Liverpul ima loptu kod sebe. 

Čudna večer navijača Liverpula nije tu završila.

- U desetoj minuti nestala je s mjesta gdje smo sjedili, vjerujem da je otišla da prostudira način kako da uđe na teren. A onda se vratila i dala mi je njen telefon i rekla da je snimam kad upadne. I da pazim da sve to dobro snimim, da se dobro vidi. Drugovi su me zezali i zbog toga, a ja sam im rekao: “Sad će se skinuti, ne želite, valjda, to propustiti" - dodao je Piter.

Zbog svoje “uloge” u performansu Kinsi Volanski, navijač Liverpula je dobio i novčanu nadoknadu, koju nije očekivao. Po završetku utakmice, naime, prišao mu je vjerenik manekenke kako bi uzeo njen telefon i pohvalio navijača za urađeni snimak, a onda mu je dao 150 eura! Za nešto što bi, možda, uradio i bez nadoknade…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.