JET SET

Zbog prisilnog oralnog zadovoljavanja: Od repera Drejka dobila "samo" 309.000 eura

Reper Drejk. Arhiv

Telegraf

21.6.2019

Obri Drejk Grejem (Aubrey Drake Graham, 32), poznatiji kao Drejk (Drake), platio je oko 309.000 eura ženi koju je htio tužiti zbog, navodno, lažnih optužbi za seksualno uznemiravanje.

Drejk je s Lejlom Lejs (Layla Lace, 32) pravni proces završio u novembru 2018. godine, a sada je otkriveno da je sve završeno pošto je postignut dogovor da reper kao odštetu Lejli isplati oko 309.000 eura. 

Podsjetimo, Lejla je u aprilu 2017. na svom Instagram profilu objavila da je trudna, pošto ju je, navodno, Drejk silovao u hotelu u Mančesteru u Engleskoj.

Inače, tajni dogovor o isplati otkriven je nakon što je Lejla uložila žalbu protiv svog advokata pošto je, kako je rekla, išao protiv njenog interesa urotivši se s Drejkovim advokatom protiv nje. 

- Drejk me prisilio na oralni seks, no to nije bio obični oralni seks, već više kao fetiš - rekla je Lejla i dodala da joj je reper rekao da pljune u šoljicu  "proizvod", koji je potom izmjerio.

Drejk je priznao da su imali odnos nakon njegovog koncerta u Mančesteru, ali je tvrdio da je Lejla pristala na oralni seks. U aprilu 2017. godine, kada je izjavila da je trudna s Drejkom, sve se završilo na priči pošto dokaza nije bilo. 

Lejla je potom advokata angažirala da izvuče milione od Drejka, ali nije željela pristati na test očinstva, pa je sve palo u vodu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.