JET SET

Nakon što ga je nazvala čudovištem: Pamela opisala detaljno dvostruki život bivšeg momka

Glumica i aktivistica na stranici svoje zaklade objavila je mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidoni Bijmont

Pamela Anderson se više puta vraćala Adilu Ramiju. Arhiv

E. Š. / Avaz.ba

28.6.2019

Pamela Anderson detaljnije je opisala navodni dvostruki život bivšeg momka Adila Ramija nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem. Adil Rami je na Instagramu poručio da je povrijeđen.

Glumica i aktivistica na stranici svoje zaklade objavila je mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidoni Bijmont (Sidonie Biémont), s kojom ima blizance Zajna (Zayna) i Madija.

Pamela je Sidoni pisala da joj je Rami "zgnječio obje ruke" tokom svađe i "vukao je okolo za kosu" tokom tučnjave prošlo ljeto. Kaže kako su je ruke toliko boljele da nije mogla otvarati boce.

Anderson se javila Ramijevoj bivšoj u namjeri da s njom postane prijateljica. Bijmont je rekla da su ona i Rami nastavili sa seksualnim odnosima, a Rami je njoj rekao da je romansa s Pamelom samo za publicitet. Bijmont i Rami navodno su prekinuli 2017., kad je on počeo izlaziti s Pamelom.

Bijmont tvrdi i da joj je Rami rekao kako su on i Pamela samo prijatelji te da ne žive zajedno.

Anderson je odgovorila da su ona i Rami kupili zajednički dom. 

- Žao mi je. Živim s Adilom više od dvije godine. Nikad nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga. Zauvijek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam otići 10 puta, no uvijek me pronađe i preklinje da ga primim natrag - kazala je glumica.

Pamela je optužila Ramija i da ju je izolirao od voljenih, na što je aludirala u svojoj prvoj objavi o prekidu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.