JET SET

Zvezda Granda dobila nepristojnu ponudu: Ministar mi nudio stan u zamjenu za ljubavnu vezu!

Imao je samo jedan uslov, a to je da nikada nikome ne kaže da se viđaju

Aleksandra Mladenović o ponudi. Arhiv

Avaz.ba / Kurir

22.8.2019

Političar je, kako saznaje Kurir, htio da bude s Aleksandrom Mladenović i da joj pokloni nekretninu od 100 kvadrata, ali je imao samo jedan uslov - da nikada nikome ne kaže da se viđaju .

Utjecajnom političaru se toliko sviđa pjevačica iz Samarinovca, sela kod Žitorađe, da joj je ponudio nekretninu od 100 kvadrata samo da bude s njim.

Na tu ideju ovaj moćnik je došao kako bi bio siguran da se u javnosti neće saznati da su njih dvoje zajedno.

Susret na slavlju

- Taj ministar je imao nekoliko veza sa raznim ljepoticama, ali u posljednje vrijeme se ozbiljno zagrijao za Aleksandru. Ona mu se baš sviđa. Skroz je po njegovom ukusu i čini sve da je zavede. Upoznali su se na jednom privatnom slavlju i tada su razmijenili brojeve telefona. Redovno su se čuli, a nekoliko puta su se i vidjeli u većem društvu. - istakao je izvor Kurira.

Aleksandra do sada nije bila nasamo s njim. Primijetila je da mu se sviđa, a na kraju joj je to i rekao. Čak joj je obećavao i stan na poklon, ali je ona to odbila - priča izvor blizak pjevačici i dadaje da Aleksandra ne želi da bude s njim, ali da bi voljela da ga ima za prijatelja.

- Njih dvoje nisu zajedno, ali, iako mu je ona rekla da ne želi ništa više s njim od prijateljstva, on ne odustaje. Pažljiv je u komunikaciji s njom i sve čini da je osvoji. Eto, koliko znam, nijednoj prije nje nije nudio nekretninu, ali Mladenovićki jeste. Jedino je želio da, ako ona pristane da bude s njim, to bude tajna veza. Ona ga je odbila jer ne želi da se krije, a i dvadesetak godina je stariji od nje. On i dalje pokušava. Rekao joj je da bi joj pomogao i u karijeri, da će uz njega biti uspješnija nego što je sada - završava sagovornik Kurira.

Odlično radi

Pjevačica Aleksandra Mladenović potvrdila je da joj je političar nudio nekretninu. Kaže da je to bez razmišljanja odbila.

- Te fore "dobićeš stan, auto, cvijeće i ljubičice, samo budi sa mnom" mene ne zanimaju.

Istakla je da u njenom slučaju to ne "pali" jer nije naivna.

- Srećna sam i zaljubljena i ne postoji muškarac koji bi mene nekretninom ili bilo čime mogao da kupi. Sebe sam obezbijedila i veoma sam zadovoljna svojim statusom. To su ozbiljne stvari, a ja hvala Bogu odlično radim i sebi mogu da kupim šta god želim. Muzika je put kojim želim da idem i zato vredno radim i ne marim za kojekakve ponude - rekla je Aleksandra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.