ŠOKANTNO

Dragana Mitar zabrinuta za život nove djevojke svoga muža: Evo na šta je sve tjera da radi

Nagovara je na hirurške intervencije

Dragana i Siniša. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

28.8.2019

Dragana Mitar još prolazi kroz pakao zbog porodičnog nasilja, koje je pretrpjela, ali ovaj put se više brine bezbjednost djevojke supruga Siniše Dragutinovića, s kojom je započeo vezu dok je ona bila u rijalitiju.  

Siniša od sadašnje djevojke pravi novu Draganu, počevši od istih stvari koje joj kupuje do nagovaranja na hirurške intervencije kako bi ličila na Mitrovu. 

"Siniša je u toku Draganinog boravka u "Zadruzi" upoznao djevojku koja je, ako sudimo po izgledu i ponašanju, Draganina kopija. Odmah mu se svidjela i zato je podržavao suprugu da ostane u rijalitiju. Ta djevojka veoma podsjeća na nju! Ako joj pogledate Instagram profil, vidjeti ćete da se ona čak i slika u pozama u kojima se Dragana nekada slikala. Garderoba im je slična, a Siniša je nagovara da uradi i grudi iste kao Draganine i da operiše nos da bi što više ličila na nju", tvrdi izvor blizak ovom paru. 


Dragana Mitar. Arhiv

Dragana je preživjela fizičko i psihičko nasilje od svog još uvijek zakonitog supruga Siniše Dragutinović i pokrenula brakorazvodnu parnicu. On je Dragani prijetio da će joj pucati u glavu pred maloljetnim djetetom, ali brzom reakcijom i informisanjem javnosti od Dragane i Srpskog telegrafa država je reagovala velikom brzinom i spriječila posljedice većih razmjera. 


Dragana Mitar. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.