VODITELJICA Vodit će lifestyle emisiju "Nova In"

Adrijana Kurtišaj novo zaštitno lice Nove BH

Ovo je velika prekretnica u mojoj profesionalnoj karijeri i radujem se novim izazovima, kaže Kurtišaj

N. Aj. / Avaz.ba
16.09.2019 11:54

Adrijana Kurtišaj

Foto: Promo

Za novu jesensku shemu Nova BH pripremila je mnoštvo iznenađenja, ali i novih sadržaja.

Među njima je i lifestyle emisija "Nova In", koja će uskoro krenuti s emitiranjem, a voditeljica će biti Adrijana Kurtišaj.

Tako će se lijepa voditeljica pridružiti programskom timu Nove BH kao dio zabavnog programa. Najnovije vijesti s domaće i strane šoubiz scene, pregledi društvenih događanja, putopisi, ekskluzivni intervjui, moda, gastronomija, turizam i tradicija samo su dio sadržaja novog zabavnog formata. 

Ovo je velika prekretnica u mojoj profesionalnoj karijeri i radujem se novim izazovima, dinamičnom okruženju i radu s vrhunskim profesionalcima koje okuplja Nova BH. Nakon kratkog odsustva s malih ekrana, u potpunosti sam orijentirana i spremna za novi početak i stvaranje drugačijih kreativnih sadržaja koje će naši gledaoci, sigurna sam, prepoznati i rado gledati. Kroz "Nova In" magazin želimo se približiti i ostvariti prisan odnos s publikom te dobrim pričama, kvalitetnim reportažama i aktuelnim temama upotpuniti i uljepšati njihove poslijepodnevne sate. U vremenu kada loše vijesti prevladavaju, a brige i stres su svakodnevica, želimo biti dnevna doza zabave, inspiracije i razonode - naglašava Kurtišaj.

Adrijana je rad na televiziji izabrala kao životni poziv, a karijeru je započela prije 15 godina na OBN televiziji. Kroz dugogodišnji rad stekla je bogato iskustvo u svim TV formatima. Iako je na početku bila privržena zabavnim serijalima, poslovne ambicije vodile su je kroz različite voditeljske i uredničke projekte, a posebno se ističe njen angažman u sportskoj redakciji, gdje je kao voditeljica emisija Lige prvaka stekla dodatnu naklonost publike i pokazala zavidno znanje o nogometu.

Komentari

NA VRH