MODERAN DIZAJN

Džastin Biber prodaje luksuznu vilu: Pogledajte kako izgleda njena unutrašnjost

Poznata je kao "Helsby Hills"

J. A. / Avaz.ba

30.9.2019

Vila: Džastina Bibera: Stavljena na prodaju. Screenshot

Kuća Džastina Bibera (Justin Bieber, 25) odnedavno se prodaje, i to za 4.490.700 eura. Poznata je kao "Helsby Hills", a nalazi se na selu u blizini grada Čestera u Engleskoj.

U toj luksuznoj nekretnini Džastin je boravio 2016. godine, kada je tokom svjetske turneje nastupao u Mančester areni. Dvorište se prostire na dva hektara, a ima i vlastiti heliodrom, prenosi Telegraf.rs.

Vila je prvo bila namijenjena kao "sklonište" u kojem će Biber pronaći mir kako bi bezbrižno mogao raditi na novim pjesmama.

Nekretnina je modernog dizajna, s velikim prozorima od poda do plafona, a pogled se pruža na prelijepo dvorište. Ima pet kupatila, pet soba i opremljena je najsavremenijom tehnologijom.

Vrata nemaju ključ, već se otvaraju na otisak prsta. Ima i saunu, džakuzi iz kojeg se može gledati televizija, teretanu i privatni dnevni boravak za osoblje.

Bazen, sauna i svlačionica nalaze se nasuprot sportskoj sali kako se Džastin ne bi mnogo umarao šetajući po tolikoj vili. Napolju su fudbalski teren, kućica na drvetu, soba za bilijar... No, s obzirom na to da se u njoj više ne može skrivati, stavljena je na prodaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.