OTKRIVAMO

Vodila je "Najslabiju kariku": Danas ima 56 godina i burne ljubavi iza sebe

Daniela je 2009. započela vezu sa 13 godina mlađim pozorišnim rediteljem

Daniela se za bivšeg supruga udala 1997. godine, a on je zbog nje, kako se pisalo, ostavio tadašnju suprugu Tanju Šimić. Instagram

Avaz.ba / Index.hr

5.10.2019

Voditeljicu Danielu Trbović publika je upamtila kao domaćicu hrvatskog izdanja kviza "Najslabija karika", koji je vodila od 2004. do 2010. godine i važila za damu izuzetno britkog jezika.

Daniela Trbović danas ima 56 godina, i dalje se bavi novinarstvom i voditeljskim poslom i trenutno u Hrvatskoj vodi novi zabavni šou "5.com s Danielom". O privatnom životu ne govori često, a nakon razvoda od supruga Šime Vlajkija posvetila se sinu Lovri i poslu.

- Ne mislim da je ljubav pitanje slobodnog vremena, više nekih okolnosti i toga jeste li uopće otvoreni za takvu mogućnost. Moram priznati da mi partnerski odnos već dugo nije na pameti, pogotovo ne brak - rekla je Daniela na pitanje da li sebe ponovo može zamisliti u braku.

Daniela se za bivšeg supruga udala 1997. godine, a on je zbog nje, kako se pisalo, ostavio tadašnju suprugu Tanju Šimić. Sedam godina bili su u braku, nakon čega je Daniela, prema pisanju hrvatskih medija, saznala da je muž vara. zbog čega je zatražila razvod.

Voditeljica je 2009. započela vezu sa 13 godina mlađim pozorišnim rediteljem Oliverom Frljićem, s kojim je bila u vezi tri godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.