SEKSEPILNA BRINETA

Zanosna manekenka za "Avaz": Svaki odlazak obavezno prate suze

Od januara nove radne pobjede s losanđeleskom agencijom “Genetics Models”

Piše: N. Ajnadžić / Avaz.ba

18.11.2019

Ana Marija Jurišić - Avaz
Jurišić: Rođena u Kiseljaku - Avaz
Jurišić: Boravila u Americi - Avaz
Jurišić: Ostvarila saradnje i poznanstva u Americi - Avaz
Jurišić: Ljepota ne vrijedi ako je osoba prazna - Avaz
+3

Ana Marija Jurišić, uspješna bh. manekenka, nedavno je duži period boravila u Njujorku i Los Anđelesu. Tamo je željela ostvariti nova poznanstva i saradnje, a odradila je i brojne fotošutinge.

Timski rad

- Svaki odlazak u Ameriku na mene ostavi utisak. Sarađujem s dosta ljudi, tako stičem nova prijateljstva i učim od djevojaka uspješnijih i iskusnijih od mene. Modeling nije nimalo lagan posao. Zahtijeva dosta odricanja, sama facijalna ekspresija koju moraš iznijeti na setu zahtijeva dosta posvećenosti, a da ne pričam o stajlingu, frizuri… Sve je to timski rad – govori Jurišić u razgovoru za “Dnevni avaz”.

Otkriva da je postala dio losanđeleske agencije “Genetics Models” te da s njom od januara kreće u nove radne pobjede. Ipak, priznaje, boravak daleko od domovine teško joj pada.

- Veliki sam domoljub i jako sam vezana za Bosnu i Hercegovinu. Svaki put kada odem, brojim dane do povratka. Naš mentalitet dosta je drugačiji, ali ja ga ne bih mijenjala. Jako mi teško pada razdvojenost od porodice, posebno od djeteta. Svaki odlazak obavezno prate suze, iako znam da se vraćam, jače je od mene – iskrena je Jurišić.

Pozitivni ljudi

Ljepotica iz Kiseljaka sa sarajevskom adresom itekako je svjesna svojih aduta i zanosnog izgleda, ali…

- Izgled jeste bitan faktor za modeling, ali i dalje sve ovisi o karakteru i onome što nosiš u sebi. Ako je osoba prazna, nezadovoljna i nesretna, da je najljepša na svijetu, ne vrijedi. Svako voli raditi s pozitivnim ljudima – zaključuje Jurišić.

Vrijeme i društvene mreže

Ana Marija Jurišić jako je aktivna na društvenim mrežama, gdje često objavljuje seksepilne fotografije. A u jednom trenutku odlučila je deaktivirati profil na Instagramu.

- Sama sam sebi postavila cilj da vidim koliko mogu bez društvenih mreža. Uhvatila sam se nekoliko puta da, od tolike zadubljenosti u Instagram, ne čujem pitanje koje mi je postavio sin Pavle. Tako da sam rekla dosta, želim se posvetiti djetetu i svesti na minimum vrijeme provedeno na društvenim mrežama – istakla je Jurišić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.