ČISTI LUKSUZ

Pogledajte kakvu zvjerku je pazarila Dara Bubamara: Za novi stroj iskeširala pozamašnu sumu

Poznato je da Novosađanka uživa za volanom

Dara Bubamara. Instagram

Piše: Sl. M. / Avaz.ba

23.11.2019

Pjevačica Dara Bubamara pohvalila se na Instagramu novim automobilom. Riječ je o luksuznom Mercedesu AMG GT 63 S 4MATIC. 

Za "zvjerku" u bijeloj boji pjevačica je iskeširala oko 170.000 eura. No, poznato je da Novosađanka uživa kupovati luksuzna vozila, stoga i ne čudi da se počastila još jednim strojem. 

Pohvalila se novim automobilom. Instagram

- Mnogo jak auto za mene jaku - napisala je Dara, te raspoloženje opisala stihom iz svoje pjesme "sve od nule stvorila".

Nema sumnje da će atraktivnoj pjevačici pozavidjeti mnogi ljubitelji četverotočkaša, budući da ovaj automobil oduzima dah. 

Novi automobil Dare Bubamare. Instagram

Proizvođač navodi da komforan i svestran, te supermoderan automobil sa snažnim V8 biturbo motorom nudi očaravajuće doživljaje u vožnji u svim područjima broja okretaja i spaja spektakularnu dinamiku s nevjerojatnom učinkovitošću.

Inovativne tehnologije poput potpuno varijabilnog pogona na sve kotače 4MATIC+ te upravljanja stražnjom osovinom iz serijske opreme kod V8-cilindarskih motora omogućavaju potisak i manevriranje na razini autosporta. 

Mjenjač AMG SPEEDSHIFT MCT s 9 stepeni prijenosa i funkcijom RACE START omogućava nevjerovatna ubrzanja od 0 na 100 km/h za samo 3,4 sekunde.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.