ESTRADA

Anabela progovorila o pomirenju s bivšim mužem: Andreju sam potrebna, još je na liječenju

Uživaju na Kopaoniku

Anabela: Otvorila dušu. Screenshot

Avaz.ba

9.1.2020

Da bivši partneri mogu i poslije razvoda ostati u dobrim i prijateljskim odnosima, dokazuju Anabela i Andrej Atijas.

Njih dvoje ovih dana provode vrijeme na Kopaoniku, a kada su objavili zajedničku fotografiju, mnogi su pomislili da su se Anabela i Andrej i pomirili, jer je on na društvenim mrežama napisao: "Moja djevojka i ja."

Ipak, kako je pjevačica otkrila, ona je Andreju podrška tokom njegovog izlječenja od alkohola.

- Andrej je izašao iz bolnice, i dalje je na liječenju. Mene je uzeo za podršku. Njemu sam i dalje važna da se liječenje provede do kraja. Maltene smo nerazdvojivi. Blankica skija s tatom. Meni je važno da ona ima osjećaj porodice, pogotovu na ovakvim putovanjima. Ona je mala, a dosta je prošla posljednjih mjeseci, pa nam je važno da joj povratimo osjećaj porodice i prijateljstva, kao i sigurnosti - kaže Anabela Atijas.

Anabela i Andrej Atijas. Screenshot

Na pitanje je li na planini ponovo buknula ljubav, s obzirom na to da je Andrej objavio njihovu fotografiju, pjevačica kaže da su samo prijatelji.

- Sigurna sam da ćemo uvijek planirati zajednička putovanja, dokle god je to moguće. A, ako se desi nešto više među nama, javljam. Andrej i ja se nismo svađali. Više puta smo rekli da smo jedno drugom veoma važni i da ćemo zajedno odgajati dijete i biti najbolji prijatelji. Moji roditelji su se razveli kada sam imala tri godine, imali su druge brakove, ali su uvijek bili prijatelji. To mi je normalna stvar i hvala im na tome. Kod mene nije normalno da se ljudi svađaju i tuku - rekla je Anabela Atijas, prenosi Kurir.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.