JET SET Izgubila samopouzdanje nakon što ju je muž prevario

Jedna od sestara Kardašijan pati zbog komentara na račun izgleda: Krenula i na terapiju

Prije mjesec rijaliti zvijezdu su optužili da koristi razne filtere kako bi promijenila izgled svog lica na društvenim mrežama

Avaz.ba
24.01.2020 07:30

Kloi Kardašijan

Foto: Agencije

Kako bi smanjila anksioznost koju osjeća zbog svog fizičkog izgleda, Kloi Kardašian (Khloe Kardashian) počela je odlaziti na hipnoterapiju. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Denim Doll

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Prije mjesec rijaliti zvijezdu su optužili da koristi razne filtere kako bi promijenila izgled svog lica na društvenim mrežama. Kloi se, navodno, veoma teško nosi s "hejterima" koji prate svaki njen korak i osuđuju je. Probala je razne terapije, ali hipnoterapija je jedina koja joj pomaže. Ova terapija je pokušava naučiti gledati na svijet pozitivno bez obzira na sve, prenosi "Mirror".

Izvori bliski porodici Kardašijan tvrde da je Kloi konstantno pod stresom, misli da nije dovoljno dobra i osjeća se anksiozno. Oni smatraju da je izabrala ovu terapiju u pravo vrijeme i nadaju se da će ona uskoro imati efekta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

✨Christmas Eve Details✨

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Kloino samopouzdanje se poljuljalo, tvrde, kad ju je njen zaručnik i otac njihovog djeteta Tristan Tomson (Thompson) prevario s porodičnom prijateljicom Džordin Vuds (Jordyn Woods). Kardašijani su izbacili Džordin iz svog unutrašnjeg kruga, ali je Kloi ostala u dobrim odnosima sa svojim bivšim zbog zajedničke kćerke Tru Tomson (True Thompson).

Komentari

NA VRH