LATINO DIVA

Ko šta voli i kakav je ko: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez otkrili detalje veze

Odigrali igru za parove

Lopez i Aleks. Arhiv

Avaz.ba

25.3.2020

Latino diva Dženifer Lopez (Jennifer Lopez, 50) u vrijeme izolacije zbog koronavirusa provodi vrijeme sa svojim zaručnikom Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez, 44). Ponekad je teško ostati zatvoren među četiri zida, pogotovo kad se iscrpe sve teme za razgovor s osobom s kojom živite.

Zato je ovaj par odigrao fantastičnu igru za parove, koja se zove "couples challenge". Bila su im postavljena pitanja o njihovoj ljubavnoj vezi, a prstom su morali pokazati na onoga na koga se od njih odnosi odgovor. Kako bi ovo učinili što zanimljivijim, par je zatvorio oči tokom igre. Video su objavili na Tik Toku.

Pitanja su bila: Ko je inicirao prvi poljubac?, Ko je od vas zabavniji?, Ko bolja kuha?, Ko je prvi rekao volim te?, Ko troši više novca?, Kome ujutro treba duže da se spremi? ... Zanimljivo je kako par na većinu pitanja nije odgovorio jednako.

Oboje su se, međutim, složili kako je Lopez prva inicirala poljubac, da ona bolje kuha, treba joj ujutro više vremena da se spremi i troši više novca. Aleks je, pak, onaj koji je u njihovoj vezi prvi rekao "volim te".

Džej Lo i Aleks u vezi su od 2017., a zaručili su se u martu prošle godine. Pjevačica je rekla kako joj je ova veza zaista posebna u usporedbi sa svima koje je imala do sada. Ukoliko zaruke opstanu, to će Dženifer biti četvrti brak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.