MISLI I OSJEĆAJI

Madona u karantinu počela pisati online dnevnik

Sa svojim fanovima dijeli sve ono što joj je u mislima

Madona: Ja ću se nastaviti boriti. Agencije

Avaz.ba

26.3.2020

Svijetom vlada pandemija koronavirusa, a mnoge zvijezde traže način kako da ispune dane i prekrate ovo vrijeme. Koncerti, nastupi i gostovanja su im otkazani. Zbog toga su neki ovu situaciju iskoristili za stvari za koje do sada nisu imali vremena. 

Pop pjevačica Madona (Madonna) posvetila se društvenim mrežama. Počela je pisati online dnevnik. Snima videosnimke dok na staroj pisaćoj mašini pretapa svoje misli u riječi. S fanovima dijeli sve ono što joj je u mislima. Osim toga, napravila je i listu umjetnika koji su utjecali na nju, iznosi svoje mišljenje o koronavirusu, ali i obećanja kako će se popraviti kao osoba i postati tolerantnija.


View this post on Instagram

#quarantine #covid_19 #staysafe #becreative

A post shared by Madonna (@madonna) on

Dnevnik je počela pisati 17. marta, kad je predstavila ovaj projekt. Napomenula je kako je spremna boriti se protiv spomenutog virusa.

- Ja ću se nastaviti boriti, a ovim putem želim ispričati mnogo priča, priča koje će pomoći pokazati šta je ljubav - napisala je pjevačica.

Madona je poručila kako se htjela zbližiti s ljudima, ispričati svoje priče i čuti njihove, ali onda je sve zahvatila izolacija. I sama priznaje kako joj ovaj karantin veoma teško pada. Ističe kako joj nedostaju njeni konji.

- Nadajmo se da je sutra bolji dan - dodala je, vidno shrvana. 

U dnevniku je otkrila da se osjeća kao da preživljava. Kaže kako sve manje jede, a priznaje i kako je veoma umorna zbog svega što ju je snašlo. No, ima dana kad razmišlja pozitivnije.

- Ovaj virus će me učiniti još tolerantnijom osobom - napisala je i dodala kako je u ovim trenucima shvatila kako je život zaista dragocjen. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.