IZOLACIJA

Nakon mjesec dana veze, dečko Demi Lovato razmišlja o zarukama

Maks planira zaprositi Demi nakon što prođe pandemija

Maks Erič i Demi Lovato: U nabavci. Agencije

Avaz.ba

17.4.2020

Novi dečko popularne pjevačice Demi Lovato, glumac američkih sapunica imena Maks Erič (Max Ehrich), s kojim je u vezi tek mjesec dana, i to u vezi koja je započela u vrijeme samoizolacije zbog koronavirusa, navodno već planira romantičnu prosidbu.

Naime, 27-godišnja Demi je u vezi s godinu dana starijim Maksom od marta, a izvor blizak novom paru otkrio je kako on planira kleknuti čim mjere opreza i prevencije koje su na snazi popuste.

- Maks planira zaprositi Demi nakon što prođe cijela ova situacija s pandemijom, a članove njihovih porodica to ne bi iznenadilo. Misle da su sjajan par - izjavio je neimenovani izvor za "Us Weekly" magazin.

Još jedan izvor blizak Demi sve je potvrdio i dodao kako su se stvari među njima počele vrlo brzo ozbiljno razvijati tokom perioda u karantinu.

- Karantin se za njih pokazao stvarno dobrim, ona i Maks jako su se zbližili. Ide joj sjajno, trijezna je, zdrava i brine se sama o sebi. Maks je stvarno dobar tip i sretni su zajedno - izjavio je izvor.

Iza Demi je jedno od najtežih životnih razdoblja nakon što se 2018. godine predozirala, ali nedavno je priznala kako razmišlja o boljoj budućnosti te je nedavno intervjuu za "Harper's Bazaar" priznala kako može zamisliti da će u budućnosti imati djecu, i to s drugom ženom.

- Kad zamišljam svoj život u budućnosti, ne razmišljam da tražim muškarca s kojim želim imati dvoje ili troje djece. Mislim da je moglo biti zabavno dijeliti djecu s drugom ženom. Tako da ne znam kako će mi budućnost izgledati, otvorena sam za sve opcije. Svi me uvijek ispituju koji je moj tip muškarca, a ja ih tada pitam znaju li s kim sam dosad bila u vezama. Nemam svoj tip muškarca. Voljela bih da mogu reći da izlazim samo s atraktivnim ljudima, ali nije tako - otkrila je pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.