ONLINE SVAĐE

Pirs Morgan se izvinio Lejdi Gagi zbog zajedljivih komentara

Ismijavao prisustvo pjevačice na konferenciji Svjetske zdravstvene organizacije o koronavirusu

Pirs i Gaga: Ipak se pomirili. Agencije

Avaz.ba

21.4.2020

Britanski novinar, voditelj i kolumnist, Pirs Morgan (Piers), poznat je po tome da nema dlake na jeziku, a nerijetko proziva slavne ličnosti pri čemu ne bira riječi. Sada mu je meta bila Lejdi Gaga (Lady), ali ubrzo joj se javno ispričao, javlja "Hello!".

Sve je krenulo kada je nedavno ismijavao prisustvo pjevačice na konferenciji Svjetske zdravstvene organizacije o koronavirusu.

- Zašto će ona doći? Je li pronašla lijek za virus? Ako nije, nije nam potreban pjevač tamo - napisao je na društvenim mrežama. 

Ipak, predomislio se kada je vidio kako je Gaga ova vikend organizovala virtualni koncert za cijeli svijet koji je nazvala "One World: Together At Home". Okupila je velike muzičke zvijezde koje su zapjevale i prikupile pomoć.

- Dugujem ti izvinjenje, ovo je bila sjajna inicijativa koja je skupila bogatstvo, zabavila ljude i pomogla spasiti živote. Također, bila je to savršena ilustracija velike zvijezde koja pravilno koristi svoj profil u ovoj krizi. Čestitam i ispričavam se što sam ranije sumnjao u to - odgovorio je na tvit Lejdi Gage, koja je zahvalila Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji što joj je omogućila da bude dio ovog projekta. 

S obzirom na to da mu je pjevačica lajkala komentar, čini se da su ratne sjekire između njih dvoje zakopane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.