IZOLACIJA

Korona razdvojila Suzanu Mančić od muža

Moje mjesto je uz kćerke

Suzana Mančić. Arhiv

Avaz.ba

28.4.2020

- U posljednjem trenutku sam se vratila u Srbiju. Kada sam vidjela šta se sprema s ovim virusom, shvatila sam da mi je, ipak, mjesto uz kćerke. Ja sam, prije svega, majka. Živim kako moram. Sjedi gdje si i čekaj da sve prođe i da ostaneš živ. Eto, tako ja razmišljam posljednjih dana. Ne izlazim iz stana, a moje djevojke imaju veze s vanjskim svijetom, šetaju psa, idu u trgovinu - rekla je za srbijanske medije Suzana Mančić (63).

Izolaciju zbog pandemije koronavirusa ne provodi sa svojim suprugom, grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom. U posljednji je trenutak uspjela "pobjeći" iz Grčke u Srbiju te je izbjegla i samoizolaciju. Suprug joj je zbog zdravstvenog osiguranja ostao u Grčkoj.



Suzana Mančić. Arhiv

- Sa Simeonom se čujem putem Vibera, pokazujem mu kako neki i dalje krše pravila i šire zarazu. On je miran u svom stanu, nigdje ne izlazi. Kako stvari stoje, mi se nećemo vidjeti dok se granice ne otvore. Ako Bog da, 1. juna ćemo proslaviti dvije godine braka. Ako ne, onda ćemo nazdraviti šampanjcem putem telefonskog poziva - ispričala je Mančić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.