DRUŠTVENE MREŽE

Kajli Džener inscenirala fotografije paparaca?

Fanovi je prozivaju na društvenim mrežama

Džener: Ne obazire se na komentare. Agencije

Avaz.ba

28.4.2020

Kako bi smirila buru koju je podigla paparaci fotografijama na kojima je bez trunka šminke, najmlađa milijarderka na svijetu Kajli Džener (Kylie Jenner) odlučila je na Instagramu objaviti snimak na kojem pozira u bikiniju i na sebe nanosi ulje za tamnjenje. No, ni to ne pomaže zaluđenim fanovima koji je ne prestaju prozivati na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

it’s getting hot out here @kylieskin

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Prošle sedmice, dok je karantin u SAD i dalje trajao, inače uvijek dotjerana Kajli snimljena je bez šminke, kose zavezane u nespretnu punđu kako izlazi iz jedne trgovine u Los Anđelesu i ulazi u automobil.

Ova 22-godišnja rijaliti zvijezda, koju je "Forbes" već drugu godinu zaredom proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu, na licu nije imala ništa od svojih proizvoda za šminkanje, na kojima je zaradila milijarde.

- Možda je ovo pravo vrijeme da se naša kosa, nokti i lice odmore od svega što na njih inače stavljamo i teških tretmana kojima ih podlažemo - rekla je nedavno Kajli, ali fanovi i nisu uvjereni u to.

Društvene mreže posljednjih su se dana užarile, a mnogi su uvjereni kako su i te fotografije zapravo dogovorene, posebno nakon što su se pojavile i nove fotografije na kojima je obučena u traperice "Alexandera Wanga" s visokim strukom i rezanu dolčevitu "Naked Wardrobe".

Budući da na nekim od paparaco fotografija, na kojima je ponovno bez šminke, gleda direktno u kameru, fanovi su uvjereni kako je riječ zapravo o dogovorenom snimanju te da je sve odradio njen lični fotograf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.