LIJEPA VIJEST

Zaručio se Kijanu Rivs, fanovi razočarani njegovim izborom

Aleks je rekla prijateljicama da je Kijanu zaprosio u svom domu u Holivudu na njen rođendan, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljeni kuhar - rekao je izvor za „Women's Day“

Grent i Rivs: Zaprosio je na njen rođendan. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

2.5.2020

Filmski glumac Kijanu Rivs (Keanu Reeves, 55) nije imao ozbiljnu vezu već desetljećima, a početkom novembra prošle godine sve se promijenilo. Naime, poznati glumac pojavio se s novom djevojkom u Muzeju moderne umjetnosti u Los Anđelesu.

Riječ je o Aleksandri Grent (Alexandra Grant, 46) koju je Rivs upoznao prije desetak godina. Izgleda kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav, a par se nedavno odlučio za još ozbiljniji korak. Prema pisanju tabloida „Women's Day“, zaručili su se u tajnosti i planiraju vjenčanje.

Navodno se Aleksandra hvalila na jednoj zabavi kako će uskoro „zaploviti u bračne vode“, a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao.


Rivs i Grent: Iz prijateljstav rodila se ljubav. Agencije

- Aleks je rekla prijateljicama da je Kijanu zaprosio u svom domu u Holivudu na njen rođendan, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljeni kuhar - rekao je izvor za „Women's Day“.

Nakon što su krenula „šuškanja“ o zarukama, fanovi su zatrpali društvene mreže komentarima kako je glumac mogao pronaći bolju suprugu.

Ona se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem je prije desetak godina spojio posao. Par je skupa sarađivao na Rivsovim knjigama „Oda sreći“ iz 2011. i „Sjena“ koju je objavio 2015. godine. Umjetnica Aleksandra mu je pomogla s vizualima knjige, a on je pisao poeziju. Projekt je bio njena prva knjiga kao umjetnici, a Rivsu prva knjiga kao piscu. Kijanu se svidjelo to kako Grent komunicira s piscima da bi onda pronašla temelj za slikanje i video. Tačnije, privukao ga je način na koji je s lakoćom upoznavala umjetnikovu dušu.

- Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti - rekla je Aleksandra u intervjuu za „W Magazine“.

Dok su neki bili oduševljeni što je Kijanu ponovno sretan u ljubavi, drugi su Aleksandri zamjerili što ima sijedu kosu i „izgleda starije od žena svoje dobi“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.