ČUDA SE DOGAĐAJU

Glumac kojem je zbog korone amputirana noga probudio se iz kome

Ne želim se još previše radovati jer ovo je zaista nepredvidiva situacija, iskrena je Amanda

Nik Koredo sa suprugom i sinom. Agencije

L. S. R. /Avaz.ba

13.5.2020

Glumac Nik Koredo (Nick Cordero), kojemu je zbog koronavirusa amputirana noga i koji je završio na respiratoru, probudio se iz kome nakon skoro mjesec. Sretnu vijest na svom Instagram profilu objavila je njegova supruga Amanda Kloc (Kloots), koja pratioce na društvenim mrežama redovno izvještava o njegovom stanju. 

Bila sam toliko uzbuđena. Doktor mi je javio danas da se Nik probudio. Nisam mogla vjerovati -  napisala je. 

Otkrila je da je glumac još uvijek jako slab i da jedva može otvoriti oči.

- Konačno izgleda kao da će biti dobro, ali ne želim se još previše radovati jer ovo je zaista nepredvidiva situacija- dodala je. 

Amanda je progovorila i o svemu što se događalo u bolnici. Rekla je da su ljekari Nika morali oživljavati te da je izgubio svijest. Nekoliko dana poslije morali su mu amputirati nogu. Tim omogućilo da se fokusiraju na Nikova pluća i srce.


Porodica Koredo. Društvene mreže

Glumac se uspješno oporavlja od operacije, a Amanda je rekla da se svakodnevno nadala čudu. Želja joj je bila da se Nik oporavi prije sredine juna kako bi mogao prisustvovati sinovom rođendanu.

Rekla je da je Niku svaki dan u bolnici puštala snimku sinovog plača kako bi ga podsjetila zašto treba izdržati i preživjeti. Čini se da joj se taj čin isplatio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.