KAD VJEŽBAŠ SA KRISTIJANOM Skinula se za naslovnicu časopisa "Women's Health"

Ronaldova Georgina pokazala kakvo tijelo ima

Lijepa Argentinka priznala je da se u početku bojala vježbati sa slavnim nogometašem koji je zbog svog predanog vježbanja zaradio status elitnog atlete

L. K. P. / Avaz.ba
14.06.2020 11:48

Lijepa Georgina Rodrigez

Foto: Instagram

Zaručnica legendarnog Kristijana Ronalda (Cristiano), lijepa Georgina Rodrigez (Rodriguez), tokom izolacije je često objavljivala videe u kojima vježba sa slavnim nogometašem. Mnoge je iznenadilo njeno priznanje da je tu naviku stekla upravo u vrijeme pandemije koronavirusa te kako je dotada bilo sram vježbati sa svojim partnerom

Njen je zaručnik jedan od najboljih sportista na svijetu. Uz Kristijana je Georgina naučila šta znači biti disciplinirana i kako svome tijelu pružiti vrhunski tretman. Danas često vježbaju zajedno, baš kao što su to svakodnevno radili i tokom boravka u izolaciji, no nije oduvijek bilo tako.

  • Georgina radije vježba sama
    Georgina radije vježba sama Foto: Instagram

Lijepa Argentinka priznala je da se u početku bojala vježbati sa slavnim nogometašem koji je zbog svog predanog vježbanja zaradio status elitnog atlete. Ljepotica je za časopis "Women's Health" otkrila kako joj je Ronaldo pomogao da zavoli vježbanje, ali i kako joj je u početku bilo neugodno vježbati s njim.

Sasvim je razumljivo da Georgina i Kristijano nisu u istoj fizičkoj kondiciji i nemaju iste granice izdržljivosti, zbog čega je radije vježbala sama.

  • Ljepotica je za časopis "Women's Health" otkrila kako joj je Ronaldo pomogao da zavoli vježbanje
    Ljepotica je za časopis "Women's Health" otkrila kako joj je Ronaldo pomogao da zavoli vježbanje Foto: Agencije

-Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening u klub, kako bi mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati - rekla je lijepa Georgina koja se za naslovnicu istog časopisa skinula u donje rublje i pokazala kako se trud i rad itekako isplati.

-Vremenom je taj osjećaj iščežnuo i sada volim vježbati s njim. On je postao moja najveća inspiracija i motivacija - iskrena je Georgina koja je od Ronalda mlađa devet godina.

Komentari

NA VRH