MIRNA ZIDARIĆ SE OGLASILA

Atraktivna voditeljica HRT-a nakon što se zarazila koronom: Simptomi su još prisutni

Nadam se da će se svi moji kontakti neokrznuti izvući

Mirna Zidarić. Arhiva

Avaz.ba

25.6.2020

Nakon što je potvrdila da se na Adria Touru u Zadru zarazila koronavirusom dok je intervjuirala tenisera, Mirna Zidarić oglasila se na društvenim mrežama i javila kako se osjeća.

- Samo da se javim i još jednom zahvalim svima. Potpuno me zatekla količina ljubavi i podrške (da ne kažem pozitive...). Opće stanje mi je bolje iako su simptomi blage naravi još prisutni. Nadam se da će se uskoro i ti blagi povući te da će se svi moji kontakti neokrznuti izvući -  napisala je na Instagramu. 

Prije dva dana potvrdila je da je pozitivna na testu za koronavirus.

Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari…uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvijestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer, jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na Covid-19 bio je pozitivan. 


Mirna Zidarić. Arhiva

Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim liječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje. Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno. 

Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi, te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom. Kada sam u ranijim objavama znala koristiti hešteg budi pozitivan ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena- napisala je.

Jedan od tenisera koje je Zidarić intervjuirala bio je Borna Ćorić, koji je u ponedjeljak potvrdio da je pozitivan na virus. Ćorić je u izjavi za javnost poručio da nema simptome i zamolio sve koji su bili s njim u kontaktu da se obrate liječnicima i epidemiolozima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.