NAKON ROMANINOG HAPŠENJA

Mama Romane Panić iz Banje Luke: Ne izlazim iz kuće, to je velika bruka

Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnijela, kaže Gordana Panić

Avaz.ba

Romana Panić s majkom

Foto: Instagram


Vijest da je Romana Panić uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa vjerenikom Filipom (40) šokirala je cijelu estradu, ali svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjoj Luci, pa od sramote i na ulicu ne smije da izađe. 

Kako prenose mediji u Srbiji, Gordana  ne zna šta juje snašlo, te da nije mogla ni da pretpostavi da je njena miljenica spremna za tako nešto. Ona tvrdi da nije znala da Romana toliko luta po svijet. 

Ne znam šta da vam kažem. Još uvek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnijela -  kaže Gordana  pa priznaje da se strašno naljutila na kćerku. 

- Romana mi se još nije je javila, a možda i ne smije da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju -  rekla je Romanina majka.

  • Romna Panić

    Romna Panić

    Foto: Arhiva


Iako je željela da bude jaka, Romanina majka priznaje da joj ni malo nije svejedno zbog ružnih riječi upućenih njenoj kćerki, te priznaje da bi i, pored svega što je uradila, željelada je čuje kako bi saznala kako je, ali ne zna ni koga da zove ni šta treba da kaže.

- Koga ja tamo da zovem da joj pomognem, niti imam koga niti znam šta da pitam. Meni još glava puca od svega. Po cijeli dan mi zvoni telefon, svi pitaju da li je to moguće, da li je to naša Romana. Meni je mnogo loše zbog svega. Iz kuće uopšte više ne izlazim jer nema snage da objašnjavam komšijama šta se to dogodilo - iskrena je Romanina majka. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na