BUDUĆA SNAHA

Ko je djevojka koja je zavela Breninog sina

Viktor Živojinović uskoro planira odvesti pred oltar svoju četiri godine stariju djevojku Sandru Miljaković

L. K. P. / Avaz.ba

13.8.2020

Sandra Miljaković - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

U domu jedne od najpopularnijih regionalnih folk pjevačica, 59-godišnje Lepe Brene ovih dana vlada posebno sretna atmosfera. Naime, najmlađi sin muzičke dive i njenog supruga, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića, 22-godišnji Viktor Živojinović uskoro planira odvesti pred oltar svoju četiri godine stariju djevojku Sandru Miljaković.

Bit će to svadba desetljeća, tvrde srbijanski mediji, a pripreme su već krenule jer svadba je iduće godine. Viktor, koji je sa Sandrom u vezi manje od godinu, živjet će u posebnom dijelu velike porodične vile u Beogradu, koji trenutno renoviraju.

- Planiramo gala slavlje s 500 gostiju. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo naći veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali, Sandri i meni nije problem čekati, mi se ponašamo kao da smo već u braku - otkrio je Viktor za srbijanske medije.

Lepa Brena oduševljena je novom snahom. Zajedno su već bili na ljetovanju u Monaku, gdje pjevačica posjeduje stan.

- Sandra je divna djevojka i jako mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu s izabranicama. Uvijek sam ih učila da djevojke trebaju voljeti i poštivati, a vidim da je taj dio našeg odgoja urodio plodom – rekla je Brena nedavno.

I sam je Viktor, nakon povratka iz Monaka pričao da je presretan jer se njegova buduća supruga Sandra sjajno uklopila u porodicu.


Viktor i Sandra: Uživaju u ljubavi. Agencije

Prije nekoliko mjeseci atraktivna Sandra se uselila u porodičnu luksuznu vilu na Bežijanskoj kosi.

No, ko je zapravo buduća snaha Lepe Brene?

Sandra je odrasla u selu Budilovina pored Brusa, gdje i sada živi njena porodica koju često posjećuje.

Najmlađe je dijete u porodici, a ima dva starija brata.

Sandrina majka je domaćica te pomaže u poljoprivredi, što je također porodični biznis - uzgaja kupine. Komšije su srbijanskim novinarima ispričali da je ranije i Sandra radila s majkom pa je brala kupine za 20 eura na dan.

Na glasu je kao draga djevojka i omiljena u društvu, a nikada nije bila uključena u skandale, već je uvijek bila "uzorna djevojka".

- Poštujem njen izbor i sviđa mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo odgojen. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki veći korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo odgojena, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i kuhati – rekao je Sandrin otac Zvezdan.

Sandra je studentica srpskog jezika i književnosti, a u slobodno vrijeme radi kao šminkerica, pa je tokom izolacije, koju je provela s porodicom svog budućeg supruga, često šminkala Brenu.

Lepa Brena i Boba navodno su posebno oduševljeni Sandrom jer je njihovog sina motivirala na pozitivne promjene. Naime, od kada je sa Sandrom, Viktor je znatno smršavio, počeo je s pripremama za porodični život, a uz to posvećeno radi na proširenju svog ugostiteljskog biznisa i otvara novi lokal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.