DJECA LEGENDI

Simpatična Olivija: Kad ti je tata Al Paćino

Osim Olivije Paćino ima još dvoje djece

Olivija i Al Paćino. Instagram

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

24.8.2020

Legendarni Al Paćino (Pacino) u aprilu je proslavio 80. rođendan. Iako je u životu imao mnoge dame, ni jedna ga nije uspjela vezati za sebe. Jednu od dužih veza imao je sa kolegicom Beverli di Anđelo (Beverly D'Angelo), s kojom je bio u vezi od 1996. do 2003. godine. Vezu su okončali dvije godine nakon što su dobili blizance Oliviju (Olivia) i Antona.




Olivija i Al Paćino. Instagram

Osim njih Paćino ima i stariju kćerku Džuli (Julie) s učiteljicom glume Džen Tarant (Jan Tarrant).



OLivija Paćino. Instagram

Na društvenim mrežama veoma je aktivna, danas devetnaestogodišnja Olivija. Kako živi neko kome je tata Al Paćino i kako uživa u životu može se vidjeti na njenom Instagram profilu.



OLivija Paćino. Instagram

Bez ikakovog kompleksa, simpatična Olivija redovno objavljuje fotografije i u kupaćem kostimu, uprkos par kilograma viška. Sretna i zadovoljna uživa i ljubavi sa svojim dečkom u sunčanoj Kaliforniji.





Simpatična Olivija. Instagram

Koliko je ponosna na svog oca, pokazala je i kada mu je priredila iznenađenje za 80. rođendan. Zbog pandemije koronavirusa holivudski velikan nije mogao napraviti zabav, ali je dosjetljiva Olivija dovela zabavu kod svog oca.



Olivija Paćino. Instagram

Pozvala je njegove prijatelje, koji su kolima došli ispred Paćinove kuće i aplauzom pozdravili glumca koji je izašao do kapije.


– Sretan rođendan, tata. Znam da trenutno nisi u mogućnosti da viđaš svoje prijatelje, zato sam ih ja dovela do tebe –  napisala je Olivija pored videa koji je objavila na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.