IZA KULISA

Pogledajte kako Aleksandar Milić Mili priprema svoje kandidate u "Zvezdama Granda"

Po prvi put takmičare izvodi pred žiri

Pogledajte kako Aleksandar Milić Mili priprema svoje kandidate u Zvezdama Granda. Grand

Piše: L. M. / Avaz.ba

30.9.2020

Muzički šou Zvezde Granda, koji se u BiH emituje na Novoj BH, ove sezone prepun je iznenađenja. Tako, zbog novonastalih okolnosti, pored stalnih članova žirija koji su mentori svojim kandidatima, priliku da se dokaže kao mentor imat će i Aleksandar Milić Mili. 

Mili uskoro po prvi put izvodi svoje kandidate pred žiri.

- Preskočiti iz prvog u peti razred, to je njihov i moj zadatak i putovanje na koje krećemo zajedno - kazao je Mili.

Poslje imenovanja na mjesto direktora muzičke produkcije u Grandu, te audiciji na kojoj je izbrao 120 svojih kandidata, Aleksandar Milić Mili suprostavit će se popularnom žiriju i njihovim kandidatima u borbi za četvrti krug. 


- Oni će se boriti za svoje mjesto u šouu sa starim iskusnim kandidatima koji su već prošli u četvrti krug. Pobijediti strah, prevazići psihološku barijeru izlaskom na veliku binu, dati maksimum od sebe i bukvalno preskočiti iz prvog u peti razred, to je njihov i moj zadatak i putovanje na koje krećemo zajedno - izjavio je poznati kompozitor, koji uveliko priprema svoje kandidate za subotnje najavljene duele, dodajući da je ova sezona sama po sebi zanimljiva budući da zbog aktuelnog virusa Zvezde Granda nisu tradicionalno završene u junu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.